Away at Home staat enerzijds voor het gevoel je helemaal thuis te voelen als je in Turkije in je eigen appartement op vakantie bent. Anderzijds is het prettig om, als je weer thuis bent, de zekerheid te hebben dat je eigendom in vertrouwde handen is achtergelaten. Wij van Away at Home willen een topspeler zijn door een breed en hoogwaardig pakket aan diensten te combineren met een proactieve en klantgerichte houding. Away at Home wil een bijdrage leveren aan het herstel van vertrouwen bij de mensen die geïnteresseerd zijn om in Turkije onroerend goed aan te kopen. Wij laten zien dat er nog steeds bedrijven zijn die op een integere manier actief zijn op het gebied van vastgoed. Onze klanten moeten ervan overtuigd zijn dat hun aankoop bij ons in veilige handen is. Wij zorgen ervoor dat ze van A tot Z begeleid en geadviseerd worden en dat ze uiteindelijk zorgeloos kunnen genieten van hun eigen plekje onder de Turkse zon.

Want: Uw tweede thuis staat bij ons op de eerste plaats!

Wilt u meer weten over ons? Neem dan contact op. Away at Home werkt met een beperkt aantal vaste en bekende partners in Alanya en omgeving.

Trust United

Onze belangrijkste partner is Trust United. Van huis uit een accountantskantoor, dat de accountancy voerde voor vrijwel alle grote bouwmaatschappijen in de regio. Deze projectontwikkelaars zochten een betrouwbare partner, die hoge kwaliteit zou leveren in hun verkoopkanaal. Trust United heeft inmiddels al meer dan 10 jaar een uitstekend antwoord gegeven op deze vraag. Away at Home is er trots op dat wij voor Trust United de exclusieve partner voor Nederland en België zijn. www.trust-united.com Alanya Home Care (Beheer van uw woning)  

Private Home Management

  Away at Home biedt u in samenwerking met Alanya Home Care als afwezige huiseigenaar een ongeëvenaarde service in de vorm van Private Home Management. Alanya Home Care stemt haar dienstverlening af op de individuele behoeften en wensen van u als klant. Private Home Management komt voort uit de gedachte om datgene te beschermen wat voor u belangrijk is en te zorgen dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Door Alanya Home Care in te schakelen neemt u een bedrijf in dienst dat staat voor betrouwbaarheid, eerlijkheid, integriteit en betrokkenheid. Neem voor meer informatie over het beheer van uw woning contact met ons op. Holiday Homes (Verhuur van uw woning) Away at Home biedt in samenwerking met Holiday Homes huiseigenaren in Alanya de mogelijkheid om hun huis te verhuren aan iedereen die zijn/haar vakantie wil doorbrengen in Alanya en persoonlijk wil ervaren wat men bedoelt met de Turkse gastvrijheid. Neem voor meer informatie over de verhuur van uw woning contact met ons op.

Transalanya (Luchthaventransfers)

Away at Home werkt samen met Transalanya voor wat betreft de luchthaventransfers. Transalanya is een gerenommeerd bedrijf dat luchthaventransfers verzorgt van en naar Antalya, vliegveld Gazipasa, Alanya en omliggende plaatsen. Neem voor meer informatie over luchthaventransfers contact met ons op.